Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/959eb9bd8bda92d130573e67525e1064 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete: Joginyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A kozte.matisz.hu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag az Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete (KÖZTE) előzetes, írásbeli engedélyével történhet (info@matisz.hu). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

A kozte.matisz.hu weboldal bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

Az Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete mindent megtesz azért, hogy a kozte.matisz.hu weboldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalunkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A kozte.matisz.hu weboldal tartalmának szerzői jogával a Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 2004-2009 Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete - Minden jog fenntartva.

Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete (KÖZTE) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA