Jogi nyilatkozat

A kozte.matisz.hu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag az Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete (KÖZTE) előzetes, írásbeli engedélyével történhet (info@matisz.hu). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

A kozte.matisz.hu weboldal bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

Az Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete mindent megtesz azért, hogy a kozte.matisz.hu weboldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalunkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A kozte.matisz.hu weboldal tartalmának szerzői jogával a Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 2004-2009 Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete - Minden jog fenntartva.

Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete (KÖZTE) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA