Társadalmi Kurátor Közmédia Műhely

(2005. és májusától havonta)

Program: A társadalmi kurátorok szerepe a közszolgálati médiában

Az egyesület tagjaiban és vezetőségében a médiaelnökökkel folytatott beszélgetések alapján fogalmazódott meg az a gondolat, hogy a programjai során foglalkoznak a Médiatörvénynek a civil szervezetek által fontosnak tartott módosítások megbeszélésével Közmédia Műhely formájában.

A műhelybeszélgetéseket a Magyar Nemzeti Host digitális stúdióba szerveztük. A  beszélgetéseket az Internet segítségével (streaming video formájában) közkinccsé tettük.

A Közmédia Műhely vendégei voltak Kovács György az Országos Rádió és Televízió Testület elnöke és Tímár János, a tagja, Rudi Zoltán az MTV elnöke, Cselényi László a Duna Televízió elnöke, Horvát János a Sport 1 Televízió elnöke, Gellért Kis Gábor a Magyar Rádió Közalapítvány elnöke, Kondor Katalin a Magyar Rádió Rt. egykori elnöke, Dr. Szabó Zoltán az Országgyűlés Kulturális és Sajtó Bizottság tagja, valamint Révész Máriusz az Országgyűlés Oktatási és Tudományos Bizottság alelnöke. 

A beszélgetések teljes digitális stúdió felvételei vágás nélkül az Interneten, az alábbi címen érhetők el: www.host.hu/projects/kozte/

A következőkben az élő adás az alábbi linken érhető el: video2.host.hu/Kozte_elo

 

Közszolgálati Műsorszolgáltatók Társadalmi Kurátorainak Egyesülete (KÖZTE) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA